ΗΛΜΗ Τεχνική και Εμπορική Εταιρεία, στη Χίο - Λογότυπο 1

ΗΛΜΗ Τεχνική και Εμπορική Εταιρεία, στη Χίο - Λογότυπο 2

Γνωρίστε μας

Η ΗΛΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ (ΑΝΝΑ ΧΡΥΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.) είναι Τεχνική και Εμπορική Εταιρία με αντικείμενο τις Ηλεκτρομηχανολογικές, Ενεργειακές και Βιομηχανικές Εφαρμογές. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών και εμπορικό κλάδο στην τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Διαθέτουμε αποθήκη ηλεκτρομηχανολογικού υλικού και εξοπλισμού και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείας στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών.Οι τιμές μας είναι οι ανταγωνιστικότερες της αγοράς ενώ παράλληλα παρέχουμε εγγυήσεις για την ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών και μηχανημάτων που εμπορευόμαστε.

Στον τομέα παροχής υπηρεσιών - Τεχνικού συμβούλου ασχολούμαστε με τη μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών έργων κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και ενεργειακών συστημάτων. Τέλος διαθέτουμε ιδιαίτερη εμπειρία στον Τομέα Τεχνικού ασφαλείας εξυπηρετώντας επιχειρήσεις και καταστήματα.

Σχετικά μ' εμάς

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στην Μελέτη - Κατασκευή - Επίβλεψη - Συντήρηση, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων πάσης φύσεως δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο τετράπτυχο Οικονομία - Λειτουργικότητα - Αξιοπιστία - Ασφάλεια.

Γι΄αυτό πιστεύουμε ότι η βάση για την σωστή υλοποίηση είναι ο σωστός σχεδιασμός που καλύπτει κατ’ αρχήν τις ανάγκες του πελάτη και η εξασφάλιση της αξιοπιστίας και της ασφάλειας πάντα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του .

Τομείς δραστηριότητας

Η ΗΛΜΗ Τεχνική καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στους τομείς παροχής υπηρεσιών και εμπορίας υλικών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία.

Μαθετε περισσοτερα